Jan Willem elferink

Fractievoorzitter

Maak kennis met Jan WIllem

Biografie:

Jan Willem is geboren in 1957 te Hengelo en heeft daar ook zijn vroege jeugd doorgebracht.

Voorgezet onderwijs gevolgd in Enschede, verhuisd naar Haakbergen, Delden, terug naar Haaksbergen om vervolgens naar Enschede te gaan wonen, waar hij al bijna 20 jaar woonachtig is.

Trotse vader van 5 kinderen, altijd werkzaam geweest als toeleverancier in de olie en gasindustrie, heel veel gereisd waardoor hij de wereld heeft leren kennen.

Door het vele reizen ben ik ook in contact gekomen met de Islam, een voor mij onacceptabel ideologie, die geen enkele vrijheden kent voor vrouwen homo’s, lesbiennes, of godsdienst, een allesoverheersende cultuur die maar 1 doel heeft: ONDERWERPING (letterlijke vertaling van het woord Islam).

De ongebreidelde agressie tegenover het Westen en anders gelovigen, de talloze aanslagen, de groepsverkrachtingen en het nooit benoemen van feiten door de linksgeoriënteerde media en het wegkijken van de politiek maakte mij bezorgd, niet zozeer voor mijzelf als wel voor mijn kinderen en hun generatie. Een extremistische aanslag door de Islamitische BokoHaram met 10-tallen doden in een uitspanning waar ik in mijn vrije tijd regelmatig vertoefde in de stad Mombasa, 2 dagen nadat ik teruggekeerd was in Enschede, was de bekende druppel.

Ik heb besloten om me op te geven om raadslid te worden van mijn woonplaats Enschede, om zodoende actief een bijdrage te leveren en te wijzen op het gevaar van de Islam. En waar kon ik dat beter doen dan bij de partij van Geert Wilders de Partij van de Vrijheid.

De PVV-Enschede is een feit en als grootste nieuwkomer in de gemeenteraad zullen wij de komende periode zeker een stempel gaan drukken op de gemeentepolitiek.

Mijn portefeuille is: de-islamiseren van Enschede, de veiligheid, onderwijs, wonen en bereikbaarheid en betrokken inwoners.

De PVV-Enschede is een sociaal betrokken partij, die de confrontatie durft aan te gaan als het gaat over veiligheid, vrijheid en ondermijning van onze westerse normen en waarden.

Ik ben er klaar voor

Jan Willem Elferink