Steun PVV Enschede

 

De stichting PVV Enschede is volledig afhankelijk van donaties van derden, omdat wij geen enkele subsidie krijgen van de overheid.

Wij kunnen uw steun dan ook goed gebruiken om nu en in de toekomst het PVV-geluid te laten horen! Wij zijn dankbaar voor elke bijdrage hoe klein dan ook.

 

U kunt uw bijdrage overmaken op Rabobank-rekeningnummer:

NL46 RABO 0333 1785 13 t.n.v. Stichting Ondersteuning PVV Enschede

onder vermelding van "donatie PVV Enschede " en optioneel uw naam en adres.

HIDDE HEUTINK LIJSTTREKKER VOOR DE PVV IN ENSCHEDE

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 zal Hidde Heutink (28) de Enschedese PVV-lijst gaan aanvoeren. Heutink heeft inmiddels ruim ervaring in de politiek als Statenlid, Raadslid en werkt momenteel voor de Tweede Kamerfractie van de PVV in Den Haag.

Lijsttrekker Hidde Heutink: “Ik ben trots dat ik samen met een fantastische groep met kandidaten het onvervalste PVV-geluid mag laten horen in onze mooie stad. Het is ook hard nodig; want Enschede capituleert steeds verder onder de expansiedrift van de Islam met de komst van het AZC op de luchthaven en de bouw van de megamoskee.”

PVV Enschede zal meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen met een lijst die bestaat uit continuïteit en vernieuwing. De kandidatenlijst wordt op een later moment bekend gemaakt.

PVV ENSCHEDE VRAAGT OM SPOEDDEBAT N.A.V. HET BERICHT DAT ENSCHEDE 500 VLUCHTELINGEN GAAT OPVANGEN

De PVV is ontsteld dat Burgemeester Bovens zich overgeeft aan de grillen van staatssecretaris Broekers-Knol en toezegt 500 vluchtelingen te gaan opvangen op Vliegveld Twenthe.

Fractievoorzitter Jan Willem Elferink reageert: “het is absurd dat deze burgemeester geen enkel weerwoord toont richting het kabinet en zomaar instemt met deze opvang.”

De PVV heeft direct een spoeddebat aangevraagd en wil de burgemeester op het matje roepen om te horen waarom er geen enkele juridische mogelijkheid is bekeken om tegen de opdracht van het kabinet in te gaan.

Elferink vervolgt: “de PVV is duidelijk, wij willen geen enkele vluchteling in Enschede. Dit is in geen enkel geval uit te leggen aan de inwoners van Enschede. We moeten die vluchtelingen terugsturen naar eigen land en keihard nee zeggen tegen de staatssecretaris.”