PVV ENSCHEDE GAAT VERKIEZINGEN IN MET FANTASTISCHE KANDIDATEN

De PVV in Enschede kiest voor continuïteit en vernieuwing bij de presentatie van haar kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Onlangs werd al bekend dat Hidde Heutink (28) de lokale lijst zal gaan aanvoeren. Direct achter hem staan twee bekende gezichten: raadslid Alberto Blömer (2) en fractievertegenwoordiger Hanny Verbeek (3).

Op plaats vier en vijf staan respectievelijk journalist Harold Busschers en armoededeskundige Ronald van Dorland. Op plaats zes is Glanerbrug vertegenwoordigd bij hoofde van Jordy Gringhuis. Melkveehouder Herman Luunk (7) fungeert als lijstduwer voor de PVV in Enschede.

Huidig fractievoorzitter Jan Willem Elferink komt vanwege een aanstaande verhuizing buiten Enschede niet in aanmerking voor een plek op de kandidatenlijst.

Lijsttrekker Hidde Heutink reageert enthousiast: “met deze fantastische groep kandidaten gaan wij vol energie de verkiezingen in. We hebben een goede lijst met een mix aan continuïteit en vernieuwing weten samen te stellen uit alle lagen van de Enschedese samenleving. Ik ben ongelofelijk trots om deze kandidaten aan u voor te stellen.”